Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає експерт, Україна та росія поступово виснажуються у плані військових можливостей, але при цьому Україна має стабільні можливості отримання високотехнологічної зброї, величезні інвестиції, допомогу, а росія – ні.

«По суті, українська армія народжується цією війною, причому народжується сучасного зразка з унікальним досвідом, з високою мотивацією, з високою мірою залежності від роботи з партнерами. У нас є всі компоненти: розвіддані, зброя, підготовка, допомога у плануванні. росія в умовах війни втрачає армію», - наголошує Андрій Єрмолаєв.

Він пояснює, що росія, маючи армію пострадянського зразка, втрачає у війні, а потім там народжуються якісь дивні гібридні збройні сили, які мають регулярні частини, є частини, які, по суті, використовуються просто як жива сила з низьким технологічним рівнем, так звані чмобіки, з'явилося кілька приватних армій. За словами гостя програми, це говорить про те, що відбувається якась глибока, малозрозуміла нам трансформація Збройних сил рф.

«Найголовніше – там теж йде виснаження, пов'язане з боєприпасами, військовою технікою, але, на відміну від України, стабільних надійних постачань росія не має. Головна перевага росії у цій війні лише в тому, що вона здатна виробляти ракети, боєприпаси. росія втрачає армію і росія втрачає можливість підтримувати рівень інтенсивності військових дій, які сама ж ставила на фронті», - робить висновок Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський розповів, що вплинуло на політику Ірану, росії та Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що у МЗС Британії застерегли Київ від мирних переговорів із росією.