Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Правильно, тому що Китаю не треба бруднитися об російську федерацію. Сьогодні росія – це моветон, Китай відкуповується від росії невеликими поставками обмундирування, наскільки ми знаємо. Може, щось і підкидає на кшталт мікрочіпів, хоча китайські мікрочіпи за якістю набагато гірші, ніж, припустимо, тайванські, і у Китаю не такий великий їх обсяг, щоб ще ділитися з російською федерацією», - розмірковує Олег Жданов.

Проте, стверджує він, Китай просто не хоче бруднитися і чекає своє на березі річки. До того ж, додає експерт, Китай не хоче пускати до себе російську еліту, оскільки вона одразу почне якось домовлятися з китайським керівництвом.

«А якщо еліта поїде кудись у чортове болото, кудись подалі на інший бік Землі, то тоді Китай спокійно може починати інвестувати та асимілювати своє населення на російських територіях», - пояснює Олег Жданов.

До того ж, зазначає він, ми ще не знаємо, які домовленості витягне Сі Цзіньпін після нашої перемоги та розгрому росії на полі бою з папочки, яку підписував путін у момент відкриття Олімпіади в Пекіні, у свій візит, адже не дарма він туди їздив, щось вирішувалося щодо Далекого Сходу.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Глоба розповіла, чи шукають росіяни правдиву інформацію про війну.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи варто сьогодні боятися нападу з боку білорусі.