Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Тому весь цей флер – вже не флер, у нього зникла харизма, його вже не бояться. А ядерна палиця, якою він увесь час розмахує, ну, росія має ядерну зброю, правда, вони другі у світі за кількістю ядерних боєголовок, і що?», - зазначає Дмитро Співак.

Також він додає, що путін постійно нагадує про ядерну загрозу. Проте, констатує експерт, ми вдарили по саратовському стратегічному аеродрому і відповіді ніякої не було. А щодо ракетного обстрілу території України, підкреслює він, то він би все одно почався, але з ядерною зброєю путін не ризикує.

До того ж, зазначає гість програми, путін там звітував про захоплення якихось територій, але про які? Зокрема, констатує він, російським військам з обласних центрів вдалося взяти лише Херсон, але і його вже звільнили.

«Ми вже звільнили Херсон. Вони, звичайно, пішли звідти доброю волею, але ми всі розуміємо. Що ще? Нічого. Море? Окей, поки що контролюють. Прийде і до цього часу. І все це, заради цього 100 тисяч практично поклав російських солдатів і десятки тисяч загиблих з нашого боку, зруйновано інфраструктуру, тощо?», - наголошує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, чому російські еліти вже не можуть втекти до Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи варто сьогодні боятися нападу з боку білорусі.