Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні українці змінили світогляд. Зокрема, він зазначає, що прості хлопці з автоматами в окопах обговорюють глобальні геополітичні питання, про це йому пишуть з передової, з нульових позицій, там зараз працюють хлопці з його організації, справи саме так.

«Вони, мабуть, десь у землянці дискутують і запитують: у нас є Кримінально-процесуальний кодекс, де чітко чорним по білому прописано кримінальну відповідальність та покарання за такі злочини, як вбивство, мародерство, зґвалтування – хто відповідатиме?», - питає Андрій Пелюховський.

Як зазначає експерт, із цього стає зрозуміло, що хлопці в окопах миру не хочуть, вони хочуть помсти і мають рацію, вони втратили близьких і щодня їх втрачають. Тому, констатує він, сьогодні стоять питання про репарації та суверенітет.

«Десятки, сотні тисяч – це і загиблих, і зниклих безвісти. Хто за це нестиме відповідальність? Хлопці, які перебувають там, не хочуть миру, вони навіть не обговорюватимуть питання кордонів до 24 лютого, це вони обговорюватимуть вже на Кримському мосту», - підсумовує Андрій Пелюховський.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, росія методично продовжує лякати Захід можливими катастрофічними наслідками у разі підтримки України.

Також Знай.ua писав про те, що у ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік.