Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Чим може закінчитися ця війна, так теоретично міркуючи? Припустимо, що ми воюємо до кінця, що ніхто не здається, сила проти сили і більше нічого. Якщо Захід нам допомагатиме, як і раніше, у колишньому обсязі, то наша перемога неминуча», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, така війна виявиться затяжною і може тривати кілька років, тому що росія постійно надсилатиме нових мобілізованих, а ми їх знищуватимемо за допомогою все більш нової техніки і з більшою швидкістю. Як наголосив Михайло Шейтельман, мобілізація в росії теж відбуватиметься частіше.

«Оскільки західні технології просто такі хороші, що вони крутіші за будь-яке людське м'ясо, яке можна привезти з росії, то наприкінці Україна переможе, але ціною знищення всіх росіян призовного віку», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, чи підлягають мобілізації юнаки до 27 років, які не проходили строкову службу — адвокат дав відповідь.