Про це він розповів на своєму каналі.

«За підсумком, коли війна закінчиться, а закінчиться вона у будь-якому випадку перемогою України, за що вони померли? Ми їх проженемо з нашої території, не залишиться нічого для них як приз або як хоч трохи виправдання, заради чого там можна було померти або воювати», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, якщо глянути ще далі, то сотні тисяч росіян, які повернуться до росії після війни, не знайдуть себе в суспільстві. Як наголосив Борис Тизенгаузен, у росії так було завжди, що людей, які повернулися з безглуздої війни без результатів, суспільство не хотіло приймати.

«Причому їх називатимуть якимись захисниками там, воїнами тільки в росії. Для решти світу він (росіянин – Ред.) буде вбивцею. І ось ця «велика» ганебна війна, яка, напевно, так і увійде в історію, вона буде просто таким фінальним ганебним акордом», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, диктатор путін придумав сценарій, як оголосити про перемогу в Україні: досвід уже є.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому путін опинився у патовій ситуації: «Велика проблема зараз».