Про це він розповів на своєму каналі.

«Лавров може скільки завгодно говорити там про свої умови миру, але Україна свої умови позначила: виводьте війська, а далі поговоримо. Зрозуміло, що це неприйнятно для путіна, насамперед, тому що, а де тоді перемога», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, жодних значних результатів росія не досягла у війні, і путін сам це усвідомлює. Як зазначив Борис Тизенгаузен, саме тому путін скасував усі свої публічні заходи, йому просто нема про що розповісти. Зараз путін просто не хоче говорити про те, що йому особисто неприємно.

«У мене складається враження, що образ путіна від маніяка, який може ось-ось завдати ядерного удару, більше перетворюється на якийсь комічний образ», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, що українці переосмислили під час війни: «Вже зовсім немає протиріч».