Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Saxo Bank – це такий собі чорний лебідь світового інформаційного простору. Саме він ще влітку 2019 року попереджав, що буде пандемія, попереджав про те, що світова економіка буде трястись і що світ очікує досить серйозна політична і економічна криза», - розповідає Руслан Бізяєв.

Він повідомляє, що згідно із прогнозом Saxo Bank на 2023 рік президент Франції Емманюель Макрон піде у відставку. На думку політолога, відставка Макрона буде означати фактично кінець епохи Європейського Союзу як геополітичного проєкту. До того ж, зауважу він, у такому разі мала би бути якась альтернатива Макрону, а її поки що немає.

Також експерт розповідає, що Saxo Bank прогнозує ухвалення рішення про створення Збройних сил Євросоюзу. За його словами, якщо не буде Макрона, то виникає питання, який політик візьме на себе відповідальність за таке рішення, а такого поки немає.

«Чому? Тому що, по-перше, це буде означати кінець НАТО ще не де-юре, але вже де-факто, по-друге, це геополітичний конфлікт між єврозоною з одного боку і Британією, США з іншого боку», - підкреслює Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що українські війська скоріше візьмуть мінськ, аніж білоруські війська візьмуть Київ.

Також Знай.ua писав про те, що Гончаров повідомив, що необхідно Україні для залучення інвестицій.