Про це він розповів на своєму каналі.

«У них ресурс, як хвалькувато заявляють російські пропагандисти, 25 мільйонів. Але при цьому ми вже зараз за характером ведення бойових дій, переміщенням військ і всього іншого зрозуміли, що реально мобілізувати, озброїти, нагодувати, обмундирувати і привести на різні ділянки фронту вони можуть не більше 200 тисяч миттєво», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, більше мобілізувати та відправити на фронт, ніж 200 тисяч росіян, кремль не здатний. Як зазначив Олександр Кочетков, росія хоч і може мати 25 мільйонів мобілізаційного ресурсу, але воювати в конкретний проміжок часу може лише 200 тисяч військових.

«У даному випадку ми встигаємо їх утилізувати до того, як решта 200 тисяч буде підготовлена для того, щоб вирушити на утилізацію», - заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про ситуацію росіян на фронті: «Вони звузили спробу прориву».

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, чому росія застосовує у війні терористичні методи: «Намагаються зламати нашу волю».