Про це він розповів у своєму блозі.

Відкритий чемпіонат Австралії із тенісу виявився настільки відкритим, що там беруть участь навіть російські тенісисти. Мені здавалося, що в цьому немає нічого дуже категорично поганого при тому, що я противник виступу російських спортсменів на будь-яких заходах, поки йде війна і поки росія не розплатиться за репараціями», зазначає Михайло Шейтельман.

Зокрема, нагадує він, Німеччину вперше після війни впустили лише у 1955 році на спортивні змагання, от і росії найближчі 10 років там робити нічого. Проте участь росіян на чемпіонаті в Австралії пояснили тим, що це теніс і там ніхто не представляє жодну країну, це професійний тур, а не про представництво країн.

Проте, констатує політтехнолог, виявилося, що чемпіонат – це таки дуже навіть про представництво: на телеканалі BBC над прізвищем російського тенісиста Рубльова був російський прапорець. За його словами, побачити на каналі ВВС російський прапорець було досить дико, а сам Рубльов скаржився, що українці вивішують українські прапори і це йому заважає грати.

«Як сказав Зеленський, загинуло близько 100 професійних спортсменів саме на фронті, поки бомблять наші спортивні центри, хокейні майданчики, росіяни розбомбили найвідоміший хокейний майданчик України, а російські спортсмени грають у теніс на відкритому чемпіонаті Австралії. Схоже, цей чемпіонат занадто відкритий і настав час його трохи закрити для деяких категорій тенісистів», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе прокоментував втрату глави МВС та його заступника.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен припустив, чому Україні зараз не надають танки.