Про це він розповів на каналі «Легіст».

За словами адвоката, наразі розглядається роль Туреччини як країни-покровительки, що прописано в Женевських конвенціях, адже наразі немає жодного майданчика, де можна було б вести будь-які перемовини. Через державу-покровительку можна розв’язувати різні питання, і Туреччина потенційно може виконувати цю роль.

«Які можливості отримує держава-протеже? По-перше, це відвідування військовополонених, по-друге, це кореспонденція посилки. Тобто, якщо в України є військовополонені в рф, то ми можемо через державу-покровителя передати їм листівки», - повідомив Геннадій Дубов.

Як зазначив адвокат, завдяки державі-протеже з’являється доступ до медикаментів для передачі військовополоненим. Крім цього, держава-покровитель має можливість здійснювати адвокацію військовополонених.

«Тобто є можливості щодо залучення представників, які надають юридичні послуги. Усе це відбувається через третю державу», - заявив Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній розповів, для чого путіну війна.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, що Україні необхідно для перемоги над росією: «Це робити потрібно швидше».