Про це він розповів у себе у блозі.

За словами експерта, не минуло й 3 роки, але добре, що це відбувається, бо пропаганда відіграє ключову роль у цій війні. Як він наголошує, протягом 2015-2021 років, між першою та другою гарячою фазою війни з росією, пропаганда була головною зброєю кремля.

«Це головна зброя росії, і вона чудово ним володіє. Вона вливає мільярди доларів у російську пропаганду за кордоном. Це стосувалося не тільки Франції, Німеччини, Сполучених Штатів. Вся ця Russia Today, безумовно, аналог американського CNN чи ВВС, який віщає та має охоплення на весь світ», - пояснює Максим Ялі.

На жаль, констатує він, розум європейців російська пропаганда дуже довго отруювала, це мало свої ресурси, результати. Зокрема, припускає політолог, Макрон, напевно, розуміє або хтось йому підказує в оточенні, як це позначалося на тому, що в другому турі він боровся з Лі Пен, яка була з абсолютно проросійською риторикою.

«Тому, безумовно, це жало, як то кажуть, хоч в одній країні вирвали, це чудово, це добре і для нас, і для Франції, і особисто для Макрона», - робить висновок Максим Ялі.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, коли сталося народження справжньої України.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як Катар став геополітичним союзником України.