Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає експерт, він справді задоволений тим, як зараз працюють наші нові антикорупційні органи, які, незважаючи на прізвища, незважаючи на ранги, виявляють корупційні схеми, причому у такій кількості. Зокрема, гість програми говорить про Державне бюро розслідувань, НАБУ, САП.

«Коли останній раз міністра затримували на 400 тисячах доларів? Коли розкривали, як ДБР, схеми по закупівлі харчування в армію? Коли затримували заступника мера Херсона в колаборації? Якщо згадуєте, те саме ДБР» - підкреслює Олексій Буряченко.

Також він розповідає, що нещодавно бачив цікаве соціологічне дослідження Active Group щодо довіри українців до старих силових, правоохоронних органів. Як розповідає політолог, суспільство має до них велику недовіру, яка тягнеться ще з 2014 року, коли їхні працівники були замішані у колабораціонізмі. За його словами, цей негативний шлейф за ними тягнеться до сих пір.

«Соціологія говорить, що приблизно 73% не довіряють зараз силовикам, правоохоронцям силової системи. І навпаки, якщо брати нову антикорупційну інфраструктуру, це Державне бюро розслідувань, НАБУ, САП, НАЗК, то там більше схильні довіряти, 38%», - підсумовує Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, боєць ЗСУ з позивним Пілот пояснив, що росія – це недорозвинена цивілізація, яка тягне всіх у прірву.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував ситуацію із заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василем Лозинським.