Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Цю війну треба закінчувати. Зрозуміло, що українці не здадуться, очевидно, що якщо дати українцям те, що ми зобов'язані їм дати через Будапештський меморандум, ця війна закінчиться, вони переможуть. Що це означає, що він (путін – Ред.) нас шантажуватиме весь час чи будь-який маніяк у Північній Кореї чи Ірані нас шантажуватиме ядерною зброєю?» – заявив Гаррі Табах.

За словами американського військового, російських окупантів треба знищити та відібрати у них ядерну дубину, якою вони шантажують увесь світ. Як зазначив Гаррі Табах, іншого виходу немає, і це здатні зробити лише українці. Зараз є можливість це зробити, але для повного знищення ворога потрібно більше озброєння.

«Я думаю, що врешті-решт Україна все отримає. Це просто питання часу. І звичайно ж ми бачимо, що росіяни розуміють, що рано чи пізно ця лавина зрушить, і тоді вони нічого не зможуть зробити. І, звичайно, вони починають мобілізуватися і спробують щось зробити превентивно», - заявив Гаррі Табах.

Як писав раніше Знай.ua, політолог Аббас Галлямов розповів, чому зростають обсяги військової допомоги Заходу для України.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі пояснив, що впливає на рішення Заходу надати Україні авіацію.