Про це він розповів на своєму каналі.

«Цей колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет вийшов та дав інтерв'ю. Він на початку війни їздив до путіна в кремль, намагався бути посередником. І ось зараз Нафталі Беннет повідомляє, що поїхав до путіна, тому що його попросив Зеленський умовити путіна його не вбивати», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, колишній прем'єр-міністр Ізраїлю почав розповідати, що Зеленський просив у нього допомоги та весь час сидів у бункері. Крім того, Нафталі Беннет заявив, що саме завдяки йому Зеленський більше не боїться путіна. Як зазначив Михайло Шейтельман, усі заяви ізраїльського чиновника – нісенітниця, складається враження, ніби він марить.

«Ну і нарешті головна брехня. Зеленський ні в яких бункерах не сидів, бо ми, мешканці України та Києва, бачили його. Він виходив, знімав ролики прямо з вулиці. Ми це все бачили. Гаразд, Беннет намагається вигородити навіщось путіна, але навіщо він ганьбить Ізраїль?» – заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, Максим Ялі розповів, як увесь цей час російська пропаганда працювала на Заході.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі заявив, що президент Зеленський став символом опору диктатурі, боротьби Давида з Голіафом.