Голова ДІАМ Семен Кривонос пояснив, що сьогодні перед Україною стоїть завдання перемогти не тільки російську федерацію, але й внутрішнього ворога.

На думку гостя програми, наша перемога буде абсолютною і здобудемо ми її шляхом звільнення всіх наших територій. Інший варіант, стверджує він, навіть уявити собі складно. Водночас голова ДІАМ додає, що все залежить від нас, від наших спільних зусиль, тому ми жодного моменту, жодної хвилини часу не маємо опускати рук і переставати допомагати ЗСУ.

«І це перемога не тільки на фронті над зовнішнім ворогом, а й над внутрішнім. От це буде абсолютна перемога, коли ми переможемо не тільки нашого зовнішнього ворога, російську федерацію, а й ті метастази у вигляді внутрішнього ворога, які є в Україні. Оце буде абсолютна перемога», - підкреслює Семен Кривонос.

Також він зазначає, що абсолютна свобода, зокрема, руху, вибору, життя - це українська національна ідея. Отже, підсумовує голова ДІАМ, ми маємо обирати свій шлях і боротися за незалежність.

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос розповів, як треба було підготувати економіку України до 24 лютого.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Кущ розповів, що Німеччині свого часу вийти з війни допомогла економіка загального добробуту.