Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Я вже відмовився від думки, що треба їх (росіян – Ред.) зрозуміти. Це абсолютно нереально. У мене просто немає бажання спілкуватися з тими, хто проживає в росії, це нереально. Єдине, що там змінилося, - це те, що вони почали ховатися, ховатися дуже сильно від оцієї репресивної машини», - повідомив Валерій Клочок.

За словами громадського діяча, раніше росіяни намагалися якимсь чином співіснувати з репресивною путінською машиною, а зараз уже вони починають від неї ховатися. Як зазначив Валерій Клочок, усе більше й більше з’являється чітких аналогій режиму путіна з гітлерівським режимом.

«Способи вибудови цих режимів десь схожі. Єдина відмінність у тому, що Гітлер спочатку вибудував собі державу в державі, а потім прийшов до влади, а путін прийшов до влади, а потім вибудував. Але ціль одна, тому в цій частині вони дуже схожі», - заявив Валерій Клочок.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чи вдалося росії чогось досягти за рік війни: «Весь світ бачить поразки».

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман повідомив, хто має судити путіна: «Не можемо довірити росії».