Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Чого вони (росіяни – Ред.) досягли? Ті плани, які вони ставили 24 лютого, тобто бліцкриг, у них не вийшли, вони, в принципі, програли перший етап. Влітку вони не знали, що робити. А після того, як Україна в осінньому наступі звільнила частину Харківської області та звільнила Херсонську область, вони перевели війну у тиху фазу», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, зараз росія надає перевагу веденню саме повільної, окопної війни, як за часів Першої світової війни. Як зазначив Олег Старіков, така окопна війна пов'язана з величезною кількістю артилерії, яку має Україна і за допомогою якої ЗСУ ефективно знищують піхоту росії.

«Той стан, який зараз, він і далі триватиме. Вони (росіяни – Ред.) не поспішають зараз, їм це вигідно», - заявив Олег Старіков.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков повідомив, чи здатна росія знищити українську військову логістику.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, чи вдалося росії чогось досягти за рік війни: «Весь світ бачить поразки».