Соціологічне дослідження було проведено компанією Active Group 11 лютого 2023 року за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology.

На запитання «Чи знаєте ви про Данила Гетьманцева (Народного депутата України, голову Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики)?» 9% респондентів відповіли, що добре обізнані про його діяльність, 36,5% - знають, але не стежать уважно за ним, 29,3% лише десь чули це прізвище, 25,3% уперше чують це прізвище.

Оцінюючи діяльність Данила Гетьманцева, 1,9% респондентів відповіли «виключно позитивно», 8,8% – «позитивніше». 40,5% опитаних оцінили його діяльність негативніше і 26,7% - виключно негативно. Важко відповісти 22,1% респондентів.

Відповідаючи на запитання «Чи впливає оцінка Гетьманцева (позитивна чи негативна) на вашу оцінку партії Слуга Народу?» 34,8% опитаних сказали, що впливає, із них 13% відповіли, що сильно впливає, 21,7% – впливає, але не сильно. Однак 36,5% українців відповіли, що не впливає, з них 20,4% практично не впливає, 16,1% зовсім не впливає. Важко відповісти 28,8% респондентів.

Дослідження здійснено компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology. Метод: самозаповнення анкет громадян України 18 і більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю та регіоном України). Збір даних проходив 11 лютого у рамках підготовки проекту "Пульс Тижня". Теоретична похибка за довірчої ймовірності 0,95 не перевищує 4%.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Приєднатися до онлайн-панелі SunFlower Sociology та отримувати грошову винагороду за проходження опитувань можна за посиланням .