Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює експерт, усунення будь-якого ключового фігуранта якогось процесу, а війна – це процес, має бути прораховане у кількох сценаріях і до дрібниць. Тобто, констатує він, усунення, ліквідація чи обмеження можливостей проводити процеси є ключовим інструментом у таких конфліктах.

«Не даремно на самому початку, практично рік тому Київ був наповнений спеціальними російськими групами, які мали на меті усунути цілу низку ключових постатей в Україні, в українському опорі, називають зокрема Зеленського», - зазначає Олександр Новохатський.

Але симетричного удару, наголошує гість програми, чомусь росіяни не побоюються, а дарма. Насправді ж, стверджує він, у нас дуже багато фахівців і вони мають дуже гарну підготовку.

«Єдине, можливо, не всі на службі сьогодні. Тим не менш, у нас є такі можливості, тим паче, всі фахівці знають, що, якщо за тебе взялися, якщо позначена мета, то врятуватися…», - підсумовує Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв пояснив, що британська та європейська концепції закінчення війни з рф дещо відрізняються.

Також Знай.ua писав про те, що Манн розповів, що стійке становище лукашенка сьогодні визначається жахами російсько-української війни.