Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами експерта, перші наступні кроки щодо Євросоюзу ми вже почули і вони трошки охолодили революційні плани наших чиновників. Тобто, зазначає він, очевидно, після нашої перемоги вступу у Європейський Союз не буде, це буде щонайменше кількарічна праця.

«А от вступ у НАТО – це більш реалістичний сценарій, оскільки Збройні сили щодня доводять, що НАТО без України важко буде уявити собі», - заявляє Микола Томенко.

За його словами, також можна сподіватися на те, що під час своєї промови у Варшаві Байден покаже, що всі попередні домовленості з путіним у довоєнний період більше не мають жодної сили. Зокрема, пояснює гість програми, це стосується заяв про те, що Україна в жодному разі не повинна стати членом НАТО.

«Важливо так само все-таки пришвидшити вступ Фінляндії і Швеції, щоби був зруйнований цей підхід, що росія поставила якісь умови, якісь країни можуть бути, якісь – не можуть. До побачення. Які умови? Думаю, активізується вступ Фінляндії і Швеції, і ми мусимо бути третьою країною, яка це кільце навколо олігархічної путінської росії замкне», - підсумовує Микола Томенко.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський пояснив, що усунення офіцерів у стані ворога призведе до порушення структури зв'язку.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як Україна закриє дефіцит бюджету.