Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«ДФТГ, Збройні сили України зобов'язані надалі брати участь у розвитку, будівництві, відбудові та врегулюванні переходів у мирному житті. Саме вони, бо це гідні люди», - заявляє засновник та командир спецпідрозділу «Хорт» Павло Патарецький.

Водночас він наголошує, що цим не повинні займатися люди, які втекли, а потім прибігли чи не прибігли, не важливо, адже у будь-якому разі, щойно почнеться мирне життя, вони всі сюди приїдуть і почнуть розповідати, що таке добре, що таке погано.

«У жодному разі ми не повинні повторити досвід 2015-2016 років. Адже у 2014 році, будемо реалістами, ситуацію на фронті врятували та зупинили просування як мінімум на Донецькому та Луганському напрямах добровольчі батальйони», - стверджує Павло Патарецький.

За словами військового, це ті, хто добровільно був готовий боротися і вийшов зі зброєю в руках, а бували і без зброї, вже як доведеться, просто виїжджали, якісь групи формувалися, навіть батальйоном не можна було назвати, просто групи, потім уже роти, і скрізь вони вели бої.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Патарецький заявив, що ми неправильно підходили до питання підготовки особового складу усі ці роки.

Також Знай.ua писав про те, що Патарецький розповів, що таке насправді Батьківщина.