Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, минулого тижня опублікували дослідження із посиланням на канал ВВС. Дослідження, зазначає він, провело агентство Ipsos одночасно у 28 країнах, у кожній із країн опитали від 500 до 1 000 осіб.

«Загальні висновки, які опублікував канал ВВС, звісно, звучать для нас майже ідеально. Наприклад, чи стежите ви за новинами про те, як росія вторглася в Україну? 64%, у США, до речі, 60%, і за рік у США це число впало на 5%. Чи росія повинна бути виключена з усіх спортивних міжнародних змагань? 66%. Це в середньому по 28 країнах, тобто, включаючи Індію, яка вважається дружньою до росії», - розповідає Михайло Шейтельман.

Проте, констатує він, з'ясувалося, що новини про те, що відбувається в Україні, посідають третє місце за популярністю. На першому місці в цих 28 країнах, продовжує політтехнолог, новини про інфляцію та зростання цін – 82%, адже своя сорочка ближче до тіла, на другому – новини про зміну клімату – 77%, і на третьому – новини про агресію росії проти України – 64%.

«Найдивовижніше. Для мене це скоріше нонсенс, я не розумію чому. Є список країн, де найбільше стежать за новинами про агресію росії проти України. Логічно було б побачити, що всі західні країни більше, а незахідні – менше. І справді, коли я подивився на низ списку, це був Таїланд – 41%, Малайзія – 49%, Колумбія – 50%, Мексика, Аргентина – логічний кінець списку. Але на початку списку перед усіма західними країнами – Індія – 80% індусів стежать за подіями нашої війни», – повідомляє Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Патарецький пояснив, що саме добровольчі батальйони у 2014 році зупинили просування росіян на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Качура розповів, на який історичний крок наважилася Британія.