Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, імперські мрії та амбіції – це деструктивні елементи. Зокрема, додає він, у росії це національна ідея, їй потрібно постійно загарбувати чужі території, вона живе ними.

«Це постійна якраз філософія росії: все більше і більше загарбувати. Так, власне, росія утворювалася і збільшувалася, інакше вона себе не усвідомлює», - підкреслює Олесь Доній.

З одного боку, констатує він, деякі українці плекають мрії про Зелений Клин і Кубань, з іншого – у нас весь не було і немає часу поширювати свою культуру на власних територіях, зокрема, на Донеччині, на Луганщині, у Криму.

«А імперські мрії постійно були. Це заважає. Слід чітко зазначити, що деякими передумовами окупації росією Криму була і наше нехлюйство щодо всієї країни. І от цьому нехлюйству слід поставити край. Нам слід навчитися вимітати сміття з власної хати і дбати за власною територією», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що 80% індусів стежать за подіями нашої війни.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як українці боряться за своє право на вільне волевиявлення.