Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет» .

«Тобто у вас (ред. – росіян) є засоби розвідки, у вас є ті ж літаки ДРЛО, які взлітають з білорусі і можуть вести розвідку, у вас є супутники, у вас є ті ж самі безпілотники, нехай ми їх і збиваємо, але ж вони літають час від часу, вони теж є, у вас є літаки-розвідники. Все це є. А тут ми бачимо ці повітряні кулі, які літають у Київській області, Києві, вони намагаються кутовими відбивачами провести розвідку, встановити наші об’єкти, тощо», - констатує Олександр Мусієнко.

Коментуючи ситуацію із логістику він зазначає, що залізниця справді важлива, але не вона єдина. Зокрема, зазначає експерт, дуже важливий авіаційний компонент, коли є авіація, яка може щось доставляти, так само потрібна і доставка автомобілями.

«Залізниця – це часи Бісмарка і пізніше. Німеччина пишалася тим, що у них розгалужена мережа залізниць на Першу світову війну, це було актуально. Зараз ми бачимо, що росія залежна виключно від залізниць, у них логістика тільки така, все, минуле», - пояснює Олександр Мусієнко.

Окрім цього, додає він, росіяни надто розраховують на ефект несподіванки, вважають, що у 21 столітті можна непомітно накопичити війська, завести їх на якісь напрямки і щось зненацька захопити, ніби забули про існування розвідки і супутників. Це, підкреслює експерт, неможливо, якщо не досить складно зробити.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чи може ядерний удар змінити ситуацію росії на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Співак повідомив, що кремль кидає на фронт ненавчених мобілізованих.