Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Навіть право на життя є умовним, бо на війні можна вбивати вояків, солдатів, коли правоохоронні органи звільняють заручників, вони можуть вбити терористів», - зазначає Валентин Гладких.

Єдине, чого не можна робити, підкреслює експерт, – це принижувати людську гідність: не можна катувати, не можна ставити людину в умови, коли це принижує її людську гідність.

«Сам факт наявності людської гідності абсолютно не означає, що автоматично у цієї людини виникає честь, що у неї виникає якийсь гонор. Це все те, що доведеться заслужити, це все те, що доведеться проявляти», - пояснює Валентин Гладких.

Принагідно він зазначає, що є поняття того, що кожна людина прагне визнання нарівні з іншими особами. Тим не менш, констатує гість програми, ми прекрасно розуміємо, що боягуз ніколи не буде визнаватися у суспільстві вище, ніж людина хоробра.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Патарецький пояснив, що саме добровольчі батальйони у 2014 році зупинили просування росіян на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Патарецький розповів, чому важливо запровадити в Україні військово-спортивно-патріотичне виховання.