Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що це дуже важливий елемент саме того, що відбувається з нами, з українцями, що відбувається за останній рік війни. Приїжджав інкогніто Байден і зробив нам приємний сюрприз. 15 років не було офіційного візиту президента США», – повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, цей візит свідчить про те, що весь вектор уваги Заходу наразі спрямований на Україну, і це дуже важливо. Як зазначив Святослав Дубина, ще рік тому Байден наказав усім дипломатам та американським громадянам залишити Україну, а тепер, через рік війни, він сам уже приїхав сюди.

«Та рішучість, з якою українське суспільство виборювало право бути вільними людьми, переламала Захід, і тепер сам Байден приїхав до країни, де немає американських солдатів. Фактично безпека Байдена лежала на українських воїнах, на українському народі. Тобто президент США довіряє своє життя українським воїнам», – заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, кому більше потрібен був цей візит – Байдену чи Зеленському.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, завдяки чому ЗСУ вдалося зупинити масштабний наступ росії минулого року.