Про це він розповів у програмі «Розвилка».

За словами експерта, людство вступає в нову еру, нову епоху, епоху, яка настільки трусане наше уявлення про не тільки сьогоднішні події, але й події недавнього минулого. За цей період, додає він, стане відомо стільки цікавих речей, що багато наших уявлень про те, що відбувалося і в недалекій історії, відбувається зараз і буде відбуватися у недалекому майбутньому, повністю зміняться.

«Епоха великої світової смути. Я це називаю так. Хоча формальні ознаки кажуть про те, що фактично ситуація більш-менш керована. Як колись у нас казали в українській політичній філософії - керована криза. Керований хаос. Принцип керованого хаосу починає зжирати сам себе», - зазначає Руслан Бізяєв.

Як розповідає експерт, відходять у політичне небуття не тільки цілі блоки, буде мінятись уявлення про те, що таке держава, що таке суспільство, що таке людина. А останні заяви ключових світових політиків, підкреслює він, кажуть про те, що гра виходить на новий рівень. За словами експерта, політика – це гра, а гра завжди йде за правилами.

Як повідомляв Знай.ua, Сазонов заявив, що нова вісь європейського впливу світового рівня складається із США, Великої Британії, Польщі та України.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів, що єдине невід’ємне від людини – це навіть не її життя, а саме гідність.