Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Напевно, ми все-таки недооцінюємо роль нашого суспільства. У чому помилився путін? Він також недооцінив силу нашого народу. Що відбулося за рік? За рік Захід усвідомив, що Україна вистоїть, і це заслуга українського народу», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, наразі перед українським народом стоїть важливе завдання – проявити свою суб’єктність. І для цього, насамперед, українці повинні проявити свою волю. Як зазначив Святослав Дубина, головним здобутком цього року війни можна вважати те, що в Україні стає все більше свідомих людей, які можуть взяти на себе цю відповідальність.

«Треба займатися організацією, треба шукати точки дотику людей свідомих. Це дуже важко, це надзвичайно важко, але без цього ми не побудуємо іншу державу, іншу систему, у якій будуть інші підходи», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, Костянтин Ільченко розповів, як змінити життя українців на краще: «Процес перезавантаження держави».

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, які висновки має зробити Україна за рік війни: «Важливо проводити роботу над помилками».