Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Я передивився частину виступу лисого чорта і відчув себе людиною 1977-1979 років, коли чавкаючий Брежнєв промовляє якісь промову, над якою всі сміються. Тобто ми бачимо якісь однакові костюми, якихось жінок з високими зачісками, якихось піонерів, якихось військових. Але це вже смішно», - повідомив Антін Мухарський.

За словами гостя програми, на росію чекає повний програш у війні, а території України повернуться до кордонів 1991 року. Як зазначив Антін Мухарський, багато людей на цьому зібранні, де виступав путін, теж бажають якомога швидшого закінчення війни й схиляються до того, що росія має повернутися на шлях «одужання».

«Олігархи сиділи й думали, що всі їх основні заощадження на Заході, і якщо вони їх втратять, то чим вже тоді вкладатися в ту кляту росію. Тобто те, що відбувається в голові у путіна, і те, що написано на обличчях російських олігархів, - це зовсім різні речі», - заявив Антін Мухарський.

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів, за якою філософією живе росія.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура прокоментував промову путіна: «Сам себе спростовує і хвалиться вкраденими землями».