Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, головна мета США сьогодні – це максимально послабити росію і її військовий потенціал. Це, каже він, так би мовити, програма мінімум, зокрема, Бен Воллес заявляв, що на 40% послабити цей потенціал.

«Але, умовно кажучи, якщо завтра закінчується війна, підписується мир, навіть якщо це відбудеться після повної деокупації всіх українських територій, що буде далі? Далі Захід буде поступово знімати санкції, росія протягом декількох років, навіть 5 знову почне відновлювати свій військовий потенціал, виробляти «калібри» та інші ракети і, звичайно, готуватися до нової війни», - розповідає Максим Ялі.

І ми це, підкреслює політолог, чудово розуміємо, що це війна екзистенційна, і для путіна, для його режиму тут ставки надвисокі. За його словами, навіть якщо він зараз підпише якісь нові умовні Мінські угоди чи Стамбульські, немає значення, як вони будуть називатися, навіть якщо не буде жодних завоювань, він зможе втримати свою владу.

«Тому що там усе зацементоване серйозно, ніякої опозиції, ніякої революції навіть на горизонті немає», - підсумовує Максим Ялі.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що путін списав своє послання до Федеральних Зборів з Гітлера.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв заявив, що нова ера буде великою світовою смутою і керованим хаосом.