Про це він розповів на своєму каналі.

«Ні з того ні з сього раптом закрили небо над Санкт-Петербургом, скасували зльоти та посадки літаків, запроваджується план «Килим», який означає, що піднімаються в повітря винищувачі та збивають будь-які цілі, які заходять у закритий повітряний простір», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, російські ЗМІ одразу заявили, що до повітряного простору увійшов якийсь невідомий літальний апарат. Водночас кремль, як зазначив Борис Тизенгаузен, сказав, що жодної загрози немає, і відмовився коментувати ситуацію.

«Потім відбувається найцікавіше: виходить прес-реліз від міноборони росії, що це були всього лише навчання. Тобто нам хочуть сказати, що закрили екстрено один із великих аеропортів, скасували всі рейси просто тому, що хтось раптом вирішив провести навчання. На тлі безпілотників, які падають регулярно в росії, ці навчання виглядають досить дивно», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, коли в росії може змінитись концепція «руского міра».

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, що путін вже задумався про розпад росії: «Хід думок правильний».