Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Мені здається, що це проблема часу. Більше того, такі технології зараз. Колись були газети, де були великі статті, а зараз люди себе не отруюють, їм достатньо кількох абзаців. Тобто вони вже мають уявлення (про проблему – Ред.) для дискусії. Говорити, що наше суспільство деградує, я не можу. Насправді, це тенденції світові», - повідомив Віталій Дикий.

За словами журналіста, люди зараз не звикли читати великі аналітичні матеріали, вони хочуть споживати доступну й просту інформацію швидко. Як зазначив Віталій Дикий, завдання сучасних аналітиків – вилізти за лаштунки глибокої аналітики й подавати складну інформацію просто й доступно.

«Якщо людина розуміє, що для неї це незрозуміло й недоступно абсолютно, вона не буде заморочуватися. А якщо ти просто розповіси про серйозні речі, і людина почне відчувати смак і розуміння цієї предметної розмови, тоді вона робить якісь висновки», - заявив Віталій Дикий.

Як писав раніше Знай.ua, Віталій Хромець розповів, яке покоління має виховати наша освіта: «Буде мати щось, чого немає у нас».

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про мирне рішення війни від CNN: Руслан Бізяєв розповів, чи варто вірити аналітикам.