Про це він розповів у своєму блозі.

«Якщо вони не змогли своїми ракетними обстрілами знищити опалення, електроенергію при -13, то при +13 на що вони розраховували? Під час минулих атак, коли вони восени, взимку атакували, вони застосовували високоточні ракети, тобто вони розраховували попасти реально по об'єктах інфраструктури. А зараз половина ракет низькоточні, всякі С-300, Х-22, які не мають точності ніякої», - зазначає Михайло Шейтельман.

Крім цього, додає політтехнолог, постає питання, чому росіяни використовували таку різноманітність ракет в одному масованому обстрілі. Цей секрет, розповідає він, йому розкрили на «Найкращому радіо» в Ізраїлі, де він давав інтерв'ю. Зокрема, продовжує експерт, один із журналістів сказав, що це зрозуміла справа – для статистики, для звітності, адже їм потрібно до Генштабу звітувати, що великий відсоток ракет досягнув цілей.

«Коли вони стріляли лише високоточними, виходило, що 85-90% українське ППО збиває. А коли вони стріляють частиною високоточних, їх ППО збиває як і раніше, а частиною тими, які просто б'ють як теракти, як терористичні удари по мирних жителях, без розбору, без жодних цілей, їх збити важко, бо це балістичні, або прифронтові, як С -300, що вони там поряд і на велику відстань не летять, їх ми збивати не встигаємо. Виходить, що до Генштабу ці ракетники вже повідомляють, що українці збили всього 40%», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Як повідомляв Знай.ua, Співак повідомив, що зараз починається формування біполярного світу.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому грузини протестують проти влади.