За результатами звітної виборчої конференції первинної профспілкової організації Державної екологічної інспекції України було прийнято рішення про передачу тенісного столу санаторній школі – інтернату 1-2 ступенів №21 Оболонського району м. Києва.

Нещодавно до Держекоінспекції надійшов лист прохання від адміністрації школи про надання благодійної матеріально-технічної допомоги у вигляді спортивного інвентарю для вихованців закладу.

16 березня колегією профспілкової організації було офіційно передано та встановлено тенісний стіл для дітей школи інтернату, а також спортивний інвентар у вигляді ракеток та м’ячиків. Тепер діти матимуть можливість займатися спортом та проводити час активно та корисно. Та звісно ж солодощі для діточок, цукерки та печиво аби дітки поласували смачненьким.

Зауважимо що в цій школі навчаються 178 дітей з особливими потребами. Серед учнів є діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування ВПО з м. Торецьк, Бахмутського району, Донецької області, які проживають в закладі постійно.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Додаймо, що члени профспілкової організації були приємно вражені духом патріотизму та повагою до державних символів вихованцями цього закладу.

Також надалі адміністрацією представників Державної екологічної інспекції України буде запрошено на тенісні турніри які проводяться щорічно.