Про це він розповів на своєму каналі.

«Є в нас така секта, вона існує вже більше року, яка постійно заспокоює суспільство, що не треба хвилюватися, все добре, що ось-ось буде перемога тощо. Чесно кажучи, я не дуже розумію, на кого це розраховано», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, не треба зараз знижувати спеціально рівень напруги в країні й говорити, що на фронті все добре і все легко вдається. Як зазначив Святослав Дубина, ці заспокійливі слова, навпаки, дуже негативно діють на суспільство, хоча зараз в жодному разі не можна розслаблятися й забувати про війну.

«Кого ви хочете заспокоїти? Військових? Але ж вони чудово знають, яка ситуація на фронті. Ті, хто зараз в ротації і готується до бойових виходів, вони постійно спілкуються з побратимами і чітко знають ситуацію на фронті. Якщо ви хочете заспокоїти родичів військових, то вони ночей не сплять, хвилюються за своїх рідних, які зараз воюють на фронті», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, політолог-міжнародник розповів, чи повторять ЗСУ успіх Харківської операції на іншому напрямку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов заявив, що рішення утримувати Бахмут погоджено із західними колегами.