Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Помилки будуть? Будуть. Розбиратимемося після війни? Вивчатиме це все. Хто це зробив, спеціально або через свої тупість, лінощі або невиконання свого військового обов'язку, так, тоді з ними теж буде треба розбиратися», - зазначає Гаррі Табах.

Проте, стверджує він, ті експерти, які сьогодні кажуть, що Бахмут треба тримати чи здавати, просто використовують для власного просування хайпові теми. За словами військового, сьогодні багато матерів не можуть припинити плакати, бо їхні сини під Бахмутом. Проте, констатує гість програми, їхні сини сьогодні воюють і під іншими містами.

Тому не потрібно в інформаційному просторі постійно концентруватися на одному і створювати тут сталінгради, адже героями є всі наші бійці, а не тільки під Бахмутом чи Маріуполем, адже фронт величезний і всі воюють однаково.

«Я закликав перестати коментувати Маріуполь та військовополонених, щоб вони здалися, не здалися, це неправильно. Це доля людей, життя людей, але щоб заробити лайки, перегляди, на Ютубі просунутися, вони (ред. – експерти) це роблять. Я вважаю, що це низько, я вважаю, що це недостойно, і я вважаю, що це блюзнірство. Тому довіряємо нашому командуванню, воно грамотне, його вивчатимуть у наших академіях», - робить висновок Гаррі Табах.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чому раніше люди в СРСР вважали себе щасливими.

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, чи можна впоратися із ПТСР.