Безпрецедентна акція «Піймай баригу» стартує по всій Україні вже за кілька тижнів. Ідея – резонансна: кожен учасник отримає щедру винагороду у доларах, якщо допоможе зловити торговця забороненими препаратами чи викрити лабораторію.

"Це дуже крута акція!" З дитинства з розповсюджувачами небезпечних речовин не з чуток знайома співачка Злата Огневич. Чи були в її оточенні наркомани, чи варто підтримувати акцію «Злови баригу», Огневич обговорювала з блогером Домбровським. . Він уже записав цілу серію бесід бійцями підрозділів, які зараз захищають Україну — Давидом «Хіміком» та Данилом «Моджахедом», крім того, з Іриною Федишин та Наталією Могилевською.

«Ніколи з цим не стикалася, але знаю, що це велике лихо. Фінал – це смерть людини». Підтримку акції висловила співачка Ірина Федишин. Вона заявила, що громадськість теж має допомагати у боротьбі з тими, хто поширює смертельно небезпечні речовини.

"І навіть зі мною пробували таке робити". Як мінімум третина потенційних зірок не змогли досягти успіху саме через доступність заборонених речовин, розповіла співачка Наталія Могилевська. Популярні артисти – ціль номер один у торговців речовинами, розповіла Могилевська. Саме тому вважає – такий нестандартний, зухвалий спосіб боротьби із незаконним бізнесом має дати результат.

Кого з близьких втратила Могилевська через діяльність «бариг»? Про це вона розповіла у інтерв'ю Домбровському.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як тема наркотиків розкривається на фронті, що ще розповіли зірки та герої блогеру Домбровському – про все це вже незабаром у його свіжому ролику. Після нього блогер планує нову серію інтерв'ю. Адже акція набирає обертів та реакцій публічних особистостей збирається дедалі більше. А старт «Злови баригу» заплановано на середину весни.