Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Вони (ред. – опозиція) поїхали всі. По-перше, вони зараз дуже сильно економлять, тому що нікому не потрібні, дохід у них усе, їх нікуди не беруть, тобто вони такі трошки стали персонами нон грата. Є другий великий табір, це умовні ліберали, типу Ходорковський і компанія і всі кола навколо. Вони принципово не дають грошей на війну», – розповідає Олександр «Фортуна».

Щодо стану російської армії сьогодні, зазначає гість програми, то вони трохи приодягнулися, реформа трошки далася взнаки. З іншого боку, констатує військовий, якщо зважати на те, скільки туди грохгули грошей, і те, що вийшло на виході, можна зробити висновок, що українська корупція – це взагалі квіточки.

«Той ще старий «вагнер», який у Сирії, в Африці, скрізь, там, звичайно, пси війни прямо, підготовка, це професійні військові, які все життя професійні військові, у них купа бойового досвіду та всього. Вони сюди не їдуть, ось у чому річ. Ніяково, убити можуть», - зазначає Олександр «Фортуна».

В Україні ж, розповідає він, воюють романтичні вагнерівці, які нічого не розуміють, або чмобики, зеки, тобто ті, кому нема чого втрачати або хочуть грошей заробити. До того ж, додає військовий, є багато відео з полоненими, із яких зрозуміло, що на фронт вони пішли за грошима, це 8 з 10 випадків.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, кулеметник «РДК» Данило «Шайба» розповів, чи можна перевиховати росіян.

Також Знай.ua писав, що боєць «РДК» Кирило «Солар» розповів, чим українське суспільство відрізняється від російського.