Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, ядерний шантаж із боку росії і розміщення ядерної зброї на території білорусі – це чистий блеф. Принагідно він зазначає, що згідно із даними американських експертів, 40-60% російських ракет або звернули з цілі, або взагалі не вилетіли. Тобто, констатує експерт, можна зробити висновок, що стан ракетної системи рф такий собі.

«Потенціалу у них сьогодні я не бачу, а лякають тактичною зброєю. Знаєте, коли люди у країні, керівники, еліта не розуміють, що таке збагачений уран, від збідненого урану не відрізняють, дуже тяжко розказувати, що вони будуть робити далі із тактичними ядерними ракетами. Тому вважаю, що це 100% блеф», - пояснює Георгій Біркадзе.

До того ж, зазначає експерт, ми насправді не знаємо, що відбувається там у путіна і лукашенко. На його думку, путін просто взяв лукашенка у заручники і крутить ним, як хоче, можливо, є якийсь компромат. Зокрема, згадує експерт, у 2021 році лукашенко не надто позитивно говорив про росію, про наявність окремих білоруських інтересів і відмінність від росіян, але за цей час, очевидно щось сталося.

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, де планується контрнаступ ЗСУ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що не так зі справою про зґвалтування на Закарпатті.