Про це він розповів на своєму каналі.

«Щось знову Пригожин таке сказав, пішов знову в розріз із офіційною позицією ФСБ. У мене таке відчуття, що Пригожин незабаром погано закінчить. І він так намітив собі, зважаючи на все, велику політичну кар'єру в росії. Але зважаючи на все, до цього не дійде», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, незважаючи на офіційні заяви у росії щодо ліквідації воєнкора Владлена Татарського, Пригожин заявляє, що українська сторона навряд чи причетна до цього. Як зазначив Дмитро Співак, це вже не перший випадок, коли позиція голови ПВК «Вагнер» не збігається із позицією кремля.

«У мене таке відчуття, що найближчим часом щось трапиться з Пригожиним, наприклад, балкон якийсь рухне. А потім на нього спишуть багато і багато всього», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак припустив, хто причетний до ліквідації російського воєнкора Владлена Татарського.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають надбавку з жовтня

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів про вбивство татарського: «Росія своїх не кидає, росія своїх підриває».