Про це він розповів на своєму каналі.

«Я би поділив на три категорії людей, які зараз воюють. Перша категорія – це мотивовані люди, які навчені, які вміють і бажають воювати. Звісно, вони намагаються більше брати участь у бойових діях», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, інша категорія – це люди, які хочуть служити, але через певні причини не можуть виконувати бойові завдання на передовій. Як зазначив Святослав Дубина, така ситуація може скластися, якщо у військового є якісь фізичні вади або якщо він не має певних знань і вмінь, які необхідні на передовій.

«Але вони можуть виконувати певну роботу, можливо, у тилу. Не всі мають бути на передовій. І є така категорія людей, які не будуть воювати за жодних обставин, бо не той морально-психологічний стан. Ну не дано людям тримати зброю, вбивати», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, що обов’язково станеться після поразки росії у війні: «Чекаємо».

Популярні новини зараз

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Пенсіонери отримають надбавку з жовтня

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бізяєв розповів, що насправді стало причиною війни росії проти України: «Ця війна ідеологічна».