Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, росіяни можуть зараз спробувати перевести війну у позиційний формат, як це було на Донбасі після 2015 року. Тобто, пояснює він, це взаємні обстріли, позиційні бої, ряди диверсійно-розвідувальних груп, спроби наступу на окремих ділянках, але без активних масштабних бойових дій. Як наголошує експерт, це коли лінія фронту є, війна є, але вона радше окопна.

«От у такому форматі війна може продовжуватися. Це нам не дуже вигідно, звісно, на жаль. Але нам треба враховувати такий сценарій. І американська аналітика – це саме про це. Не про те, що погано чи неправильно оцінюють можливості ЗСУ, ні, вони говорять про можливість такого сценарію. Але навіть американські аналітики, за всієї поваги, неодноразово помилялися», - пояснює Володимир Фесенко.

Зокрема, нагадує він, ці аналітики помилилися 24 лютого, коли вважали, що росія швидко виграє цю війну, а Україна програє. Як пояснює експерт, їхні висновки ґрунтувалися на оцінці українських державних інститутів, на загальній оцінці слабкості української державної влади та армії. Проте, констатує гість програми, все виявилося не так.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, які інтереси переслідує Туреччина у російсько-українській війні.

Популярні новини зараз

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України

Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, як Ердоган відновлює імперію Османа завдяки російсько-українській війні.