Про це він розповів у своєму блозі.

«Як відомо, путіна всі звеличували як хорошого стратега, але у певних колах знають, що він хороший тактик, але поганий стратег. І зараз уже, умовного кажучи, виходять із традиційного на авось, як піде», - зазначає Максим Ялі.

На його думку, ця довга битва за Бахмут – це якраз усі ресурси, які зараз має росія. Тобто, констатує експерт, вони все кинули на захоплення Донецької області, Бахмута. До того ж, додає політолог, природно, росіяни пам'ятають про наш контрнаступ, вже накопичують ресурси і, по суті, готуються до тривалої війни на виснаження.

«Сполучені Штати та Європа вже підтягуються до перезавантаження, до перезапуску свого військово-промислового комплексу, до збільшення виробництва тих самих снарядів. Це говорить про те, що точно війна не закінчиться найближчим часом. І як мінімум такий сценарій є одним із основних. Тому я сказав би, що все тільки починається, перефразовуючи слова путіна, тільки зовсім не так, як би йому хотілося», - робить висновок Максим Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, що путін міг забути на окупованих територіях.

Популярні новини зараз

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, що реакція світової спільноти на звірства росіян в Україні є недостатньо жорсткою.