Про це повідомило видання «ПравдаТУТ».

Як зазначається у виданні, «Адвокати ЗСУ» - це волонтерський рух, який надає безкоштовну юридичну допомогу військовим і їхнім родинам. На святкуванні його річниці, сказано на сайті, були не лише адвокати та судді, але й представники Мінцифри, Мінюсту, Міноборони, оскільки цей проєкт справді важливий для українського суспільства.

«Адвокати ЗСУ - це не просто організація. Це, можна сказати, служіння справі, це сенс життя для тих людей, які сьогодні тут зібралися. Для мене велика честь бути частиною цього руху, допомагати. У нас дуже багато проблем, які ми повинні вирішити не тільки нині, ми повинні зробити таке законодавство, такі нормативні акти, які зможуть вирішувати питання системно», - прокоментував народний депутат Олександр Качура.

Видання зазначає, що на цей момент юристи волонтерського руху опрацювали вже більше 10 тисяч заявок, а частіше всього бійці ЗСУ та їхні родини потребують допомоги у питаннях звільнення з військової служби, виплат і військово-лікарської комісії, менше – щодо зниклих безвісти захисників, загиблих і полонених.

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що у росії вже починають визначати свою поразку із Бахмутом.

Популярні новини зараз

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, куди путін кинув усі війська.