Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, пригожин у своїй статті, по суті, визнав, що ресурсів чкв «вагнер» не вистачає. А це, нагадує він, найбільш профінансовані та забезпечені війська рф, тим не менш, і цього не вистачає, їм потрібно ще гарматне м’ясо. Як зазначає ідеолог, пригожин не пише цього прямо, але це зрозуміло, якщо читати між рядків.

«Далі знову зізнання. Про те, що Україна має потужну армію. росія все більше і більше приходить до тверезіння. Раніше вони сподівалися на не просто за 3 дні, а що всі їм будуть здаватися, а тут уже один із найбільших яструбів зізнається», - підкреслює Олесь Доній.

Як він розповідає, пригожин пише, що вони перемелюють українську армію під Бахмутом, але навіть за канонами воєнної науки армія, що наступає, має більші втрати за ту, яка обороняється, це 1:3. Водночас експерт додає, що ЗСУ справді добре підготовані, тобто втрат у військах рф ще більше.

«У цьому разі йдеться про перемелювання російської армії. пригожин пише, що вони перемелюють, коли наступають, українську армію, а насправді ми бачимо навіть із тих відео, які доходять, поля, застелені цими представниками російської фашистської армії, чвк «вагнер», і бачимо відео з краснодара, з їхнього цвинтаря, де просто не можна порахувати, там сотні вагнерівців», - констатує Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов пояснив, чому путін не поїде до Туреччини.

Також Знай.ua писав про те, що Доній заявив, що у росії вже починають визначати свою поразку із Бахмутом.