Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, війна не з Україною, а з НАТО – це теза, яку російська пропаганда постійно використовує. Зокрема, додає він, йдеться про Великобританію та Сполучені Штати, а Україна у такому разі відходить на задній план.

«Це намагання привернути увагу, що США основний ворог. Для чого це робиться? Це посилює буцімто рівень росіян, вони розуміють, що не Україна їх б’є на всіх фронтах, не Україну вони неспроможні перемогти, а що це Сполучені Штати Америки, які панують над усім світом, із ними змагається росія», - пояснює Олесь Доній.

Тобто, констатує він, росіянам просто важко вірити, що їх перемелюють не найкращі у світі війська Заходу, а українські, які, на їхню думку, працюють тільки на тактичному рівні. Саме тому, підсумовує ідеолог, пропагандисти так активно вкидують цю фразу в інформаційний простір.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, хто кого насправді перемелює під Бахмутом.

Також Знай.ua писав про те, що Середюк розповів, як змінилася думка про ЗСУ під час війни.