Про це він розповів на своєму каналі.

«Московський суд вирішив заочно заарештувати головного військового розвідника України Кирила Буданова. Нарешті у кремлі офіційно визнали генерала Буданова і всю структуру Головного управління розвідки серйозними ворогами, з якими нічого не можна зробити», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, тепер у росії офіційно визнано заслуги генерала Буданова, ефективність його роботи. Як зазначив Дмитро Співак, пізно в кремлі ухвалили таке рішення, адже впродовж усієї війни Буданов демонстрував чудові результати своєї роботи.

«Різні були моменти і з Кримським мостом, і у різних місцях Криму. І звичайно, у кремлі визнали професіоналізм ГУР з точки зору проведення серйозних операцій у глибині російської федерації та з точки зору запобігання диверсіям російських спецслужб на території України», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, які висновки можна зробити з останнього інтерв'ю Буданова: «Прогнози мають підґрунтя».

Популярні новини зараз

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що командир батальйону «Братство» Олексій Середюк розповів, у чому проблема іноземних інструкторів.