Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, слова пригожина у статті цинічні і доводять, що росія навіть не фашистська держава, а нацистська, як свого часу Німеччина під проводом Гітлера. Він пояснює, що сьогодні для росії люди – буквально ніщо, якщо вони належать до іншого народу, тому їх можна просто вбити, перемолоти.

«Цитата: «Теоретично росія цю жирну крапку вже отримала шляхом знищення великої частини активного чоловічого населення України». Просто жах. Він не соромиться зізнаватися, що для них завдання – це вбивство чоловічого населення України. Не дивино, звичайно, від людини, яка дає вказівку вбивати навіть полонених», - розповідає Олесь Доній.

За його словами, росіянам задають тон того, що вони виробляють на фронті, адже пригожин прямо у статті вказує, що ціль – вбити українських чоловіків. А якщо є завдання, підкреслює ідеолог, то його відповідно і виконають: голову або кувалдою розіб’ють, або ножем відріжуть, адже ці кати – витвір пригожина.

«Тому нам потрібно розуміти що без фізичної ліквідації таких людей або без суду над такими людьми російське суспільство не витверезіє. Воно не вилікується, тому що задаються такі ідеали, що вбивство українських чоловіків – це якраз і є завдання», - підкреслює Олесь Доній.

Популярні новини зараз

Комунальні зміни жовтня 2024 року: якими будуть квитанції за газ, світло та воду

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Середюк розповів, у чому проблема іноземних інструкторів.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому росіян переконують, що вони воюють не з Україною, а із США.