Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як зазначає гість програми, на рівні особистості боротьба з інфантильністю – це дорослішання. Тобто, пояснює він, дитина дорослішає, стикається з новими та новими випробуваннями, у неї формується нова функція, у неї є воля, вона може контролювати свої бажання, думати.

«Суспільство – це все-таки ніби не зовсім людина, тому припускати, що 30 років і за етапами йде дорослішання, ні. Тут такого механізму немає, тут скоріше дорослішання настає лише через катастрофу», - наголошує Олег Хом'як.

За його словами, як виявляється, війна – це ще не катастрофа, адже воюють не всі і не всіх вона стосується повною мірою. Далі ж, розповідає експерт, битиме економічна складова, буде повна зневіра. Адже, зазначає він, героїзмом у війні влада не робиться, оскільки військових менше, ніж решти людей, їм зараз треба якось жити, а потім ще й військові повернуться.

«Потім буде катастрофа, пов'язана з політиками, з політичною владою, коли складно приховувати вже, що вони некомпетентні і нездатні, їхні дії ведуть до жертв. Тобто повна недовіра буде», - робить висновок Олег Хом'як.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому росія продовжує ракетні обстріли.

Також Знай.ua писав про те, що Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.